digital signage software

digital signage webapplicatie
d.sign app (cloud based)

digital signage webapplicatie

De d.sign webapplicatie werd ontwikkeld met als doel u in staat te stellen op een heel eenvoudige manier alle inhoudelijke elementen van uw digital signage omgeving aan te passen. Bij de aanschaf van een licentie voor onze digital signage software, voorzien wij uw omgeving van alle elementen en de nodige configuraties die voor uw bedrijf en oplossing van toepassing kunnen zijn. Op een vrij eenvoudige manier bent u daarna in staat afbeeldingen, teksten of video’s aan te passen. De volgorde van het verschijnen van de elementen bij te sturen of uw planning naar wens in te stellen. Afhankelijk van de gekozen licentie kunt u tevens gebruik maken van onze inhouse ontwikkelde widgets zoals een nieuwsfeed voor uw regio, lokale weersvoorspelling, een aftelklok naar een specifieke datum en tijdstip of tal van andere widgets.

Bent u naast de standaard mogelijkheden op zoek naar een op maat gemaakte oplossing? De aanwezigheid van een digitale touch applicatie zoals een webshop of registratiemogelijkheid in uw fysieke locatie? d.sign verzorgt alle op maat gemaakte ontwikkelingen om het maximale uit uw digital signage te halen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent onze op maat gemaakte ontwikkelingen.

Waarom

d.sign ?

  • Altijd en overal bereikbaar (cloud toepassing)
  • Beheer van verschillende mediaplayers of groepen met mediaplayers
  • Inplannen op basis van dag / week / maand of jaar (+ instellen op tijdstip)
  • Beheer van verschillende campagnes en layouts
  • Aanmaak en hergebruiken van templates
  • Layouts op alle mogelijke resoluties (landscape / portrait)
  • Instellen van overgangen tussen verschillende campagnes
  • Makkelijk instellen van d.sign widgets*: Nieuws- en mediafeed / Weersvoorspelling / Slideshows / Video’s / Mededelingen / Countdown / …

* Sommige widgets worden optioneel aangeboden

d.sign ?
tal van

mogelijkheden

Verschillende media tegelijkertijd naast elkaar weergeven? Met de d.sign webapplicatie deelt u uw scherm in verschillende regio’s en zones in.

Op zoek naar software voor een afwijkende schermresolutie? Maak een keuze tussen horizontale en verticale weergave of definieer uw eigen specifieke schermresolutie.

Dynamische inhoud weergeven op specifieke feestdagen of tijdstippen? Plan uw verschillende layout makkelijk in op basis van tijdstip, dag, maand of jaarbasis.

Voeg op snelle en eenvoudige manier vooraf ingestelde elementen als een klok, afbeelding, video, pdf, powerpoint, tekst of webpagina toe.

digital signage

widgets

Sportuitslagen

Stream live sportuitslagen

Webshop

Shop in Shop

Alert

Communiceer adequaat in noodsituaties

Media feed

Live upstream foto, video, slide show, ...

Naar het overzicht